The Sharp Aghevli - Little Green Bag

Kul projekt

Posted July 30, 2017, 12:17 p.m. By aghevli Tags: Hus o hem

Man kan ha så många olika typer av projekt och det är ju kul när man kan ha det och det finns så mycket som man kan hitta på.
Alla vill vi nog ha något typ av projekt som vi tycker är kul att hålla på med, det kan vara så olika vad det är man tycker är kul men när man hittar det man tycker är kul så är det ju härligt att köra på det.
Mina svärföräldrar hade projektet att köpa hus i spanien och nu har dom det och tycker att det är jätte kul. Det är härligt att vi också kan njuta av deras bostad där, det där kul att lära känna en ny plats och ha det som hemma fast på en annan plats.

Finns så mycket att göra

Ja det gör ju det och det är ju det som är så kul, och när det kommer till hus och bostäder så finns det alltid saker som man kan göra och hitta på. Nya projekt inom det man redan har, det är troligt och kul att hitta på roliga saker tillsammans och se till att något blir gjort och blir fint. Ja det finns mycket som man kan göra och hitta på.
Och om man har ett eget hus utomlands så finns det alltid saker som man kan göra och hitta på och det är ju super kul att man har så många alternativ och val möjligheter som man kan välja på. Hur som helst så är det kul att hitta sitt projekt som man tycker om och köra på det så att man får lite att göra och som man tycker är kul att hålla på med. Ja man vill ju att det ska vara kul och ha något att göra när man är på semester, ja och det får man ju om man har ett hus.